Bebis

Nu är hon här! Vår lille söta flicka! Så mycket kärlek!


Kakbak

Så var det ju det här med att ha rejält avstånd mellan kakorna på plåten. Men goa blev de ;)


Förbannade kräk

Död åt skatjäveln som älskar att sitta och idiotskrika utanför mitt sovrumsfönster! Vad gick så fel när skatans fågelsång skulle bestämmas när alla andra fåglar låter så fint? Alla ljuvliga fågelkvitter var slut när man kom till skatan! "Vi bestämmer att det ska låta som en blandning av ett bakfyllefårs bräk och någon slags industrihackande skärmaskin på 250 decibel"! Jag älskar djur men jag fullkomligt hatar just den här fågeln iklädd en späckhuggarkostym!


Typical american babyshower

Jag kände att det skulle vara kul att träffa kompisarna en sista gång innan bebisen kommer så jag ordnade en liten babyshower :)
Jag fick massa fina presenter! Blöjtårta, en halloween sparkdräkt, en gästbok till bebisen, en lekställning, en nalle och massa gott fika från hälsa på. Efter lite mingel och presentöppning fick tjejerna gå en tipspromenad om mig och graviditeten. Under tiden dukade jag fram fikat. Vi satt länge och åt och myste. Underbar kväll! Tack alla fina!!
Nu är det 1 vecka kvar till BF men vi räknar med att gå över tiden, det är ju det vanligaste. Man börjar ju bli lite ivrig men också rädd för smärtorna under förlossningen. Skönt när det är över och vi har vår lille skatt i vår famn!

Nattpasset

Jag har kommit in i någon ond spiral där jag är vaken 2.00-5.30 varje natt. Jag måste upp och vanka, äta mackor, gå på toa, lyssna på talbok, se på film, vrida och vända mig i sängen, äta halsbrännetabletter mm. Läste att det är för att man ska börja vänja sig med vakna nätter när bebisen är här. Det är lite synd om Jörgen som störs i sin sömn som ska upp och jobba dagen efter.
Skönt att jag kan styra över mina jobbtider. Jag jobbar lite hemifrån nu via kontakt med de anställda på firman. Det skannas dokument utta tusan som mailas till mig som jag sedan behandlar. Så smidigt att vårt bokförings- och faktureringsprogram är web-baserat. Hoppas att det kommer löpa på smidigt.

Såg ett program på tv om en tjej i England med touretts syndrom. Hon behövde säga orden "fuck" och "bisquit" i varje mening samtidigt som hon gjorde virvlande rörelser med händerna. Jobbigt syndrom MEN nu till poängen med storyn:
Hon var ute och typ föreläste om detta bl.a. på DAGIS!!!!! Ahmen smart!! Sitta och vråla fuck till de små barnen!? Höll på att dö!


Lek med fotoprogram


O'learys

Igår blev det lite gott käk med Ingela och Madde. Trevlig kväll!


Gravidfoto


Ny köksbänk

Förra veckan åkte vi till Ikea. Vi köpte nya sängar och den här köksbänken


Dop och bebiskoll

Igår var vi på dop. Maria och Niklas barn Saga döptes. Det bjöds på smörgåstårta och fika efteråt.

I veckan var jag på besök hos barnmorskan, då berättade jag om märkbart minskade fosterrörelser sedan en vecka bakåt. Hon tyckte att jag skulle åka in till förlossningen. Där fick jag ligga i 30 min med plattor på magen som mätte bebisens hjärtljud. En läkare gjorde även ultraljud. Allt såg som tur var bra ut.


Pappas födelsedag

Pappa fyllde år i veckan så han och mamma lagade jättegod mat åt döttrarna med respektive. Mums!! Så lyxigt med trerätters.


Middag i min ensamhet

Jörgen är på kalas men jag orkade inte följa med. Lagade en mumsig middag istället 😋Lax i krämig sås och pasta.


Massa bjudningar

Kvällsmys hos Mary i onsdags. Hon bjöd lite tjejer på kvällsmat och paj. Jättetrevligt!
Middag hos Nicke och Madde. De bjöd på en jättegod kycklinggryta med kantareller, pasta och egengjord saft. Grabbarna festade visst till det med grogg :p
25års fest i lördags, Karolina heter födelsedagsbarnet. Det bjöds på välkomsbål, buffé, efterrätt. Vi delades in i lag och utförde massa lekar. Jättekul!

 
Jag var lite dålig med kameran den kvällen.
 
I em vankas föräldrargrupp, ikväll ska vi fira pappa som fyller år.
/

RSS 2.0