Mysiga dagar

Igår träffade jag Sara och Malin för lite kvalitétshäng. Vi var hos Sara och fika och planerade för vår spa-resa som ska ske framöver. Det är ett paket på vildmarkshotellet som heter African afternoon spa. Det ska bli underbart skönt. Måste rå om bästa Mallan som har det väldigt tufft i familjen just nu!

Idag har vi haft en underbar dag. Karin och Tilda kom på fm. Karin och jag har en liten grej för oss att vi brukar byta matlåda med varann. På det sättet slipper man äta samma mat som kvällen innan. Det är skitbra verkligen! Karin hade gjort kokospanerad fisk och jag köttfärssås :-D winwin!
Det blev gos, bus, sömn, promenad, fika och mat! Så ser alla våra träffar ut nuförtiden! Så härligt! Tiden är kort, snart ska en tebax och knege igen!

https://cdn3.cdnme.se/3439863/7-3/pic_5241d0c89606ee73ed9ea509.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3439863/7-3/pic_5241d0c89606ee73ed9ea509.jpg" class="image">


Sep. 22, 2013

Vi har haft en bra helg! Igår blev vi hembjudna på käk hos Nicke och Madde, jättegott och trevligt som alltid. Vi smed planer om Sveriges framtid samt diskuterade privatekonomi.

Idag har jag klippt Jörgen, styrkt och hängt upp nya gardiner i köket och fixat lite hemma. På em åkte vi ut till stugan och hälsade på. Tilda var där eftersom hennes föräldrar var på bröllop i Båstad. Sally och hon sitter och slår på varann och snor varandras leksaker i vanlig ordning, sötkorvarna! Vi passade på att ta en sväng i svampskogen också! Hittade rätt mycket så ikväll äter vi kantarellmacka! :-D


Sep. 20, 2013

Det har hänt något med min jäkla rygg. Förra veckan fick jag jätteont och ordnade en akut massagetid. Fick order om att stretcha MEN dum i huvudet som man är struntar man i det. Igår small det till igen och idag var jag åter hos massören. Det hjälpte i några timmar men efter dammsugning och annan städning hemma ligger jag nu i soffan med varm vetekudde och jämrar mig. Kan knappt röra mig nu!

Här kommer en hymn till min rygg:

satan …
du din satans helvetes jävla skit!
Din jävla skit;
Bondlurk, läbbiga skurk,
ynkliga parasit!
Pottsork, snuskiga stork,
din ruttna rot, din fulla kork!
Avskum, spattig och krum,
du är så jävla dum!
Din usla gam,
din slemmige torsk,
förnicklade pappskalle,
skunk, förbanne mig,
lägg ägg, slibbiga drägg
skitstövel och bandit!
Slashas, ditt vidriga as,
piss och pest och senapsgas!!
Sopprot, helidiot, fan vad du bär emot!
Din sabla bock, ditt feta arsel,
våga dig aldrig mer hit!
Attans skitstropp, hörru din
saaaa, saaaatan,
helvete,helvete, helvete, helvete,
helvete, helvetes jävla skit!

Avslutar med bilder från ÖF i veckan!


Vad är det för mode?

Igår tog Karin, mamma och jag en maxisväng. Hittade I N G E N T I N G!!!! Det är nämligen ett jäkla skitmode nu!! Blir så lack!! Kanske behöver en personal shopper som kan ta fram kombinationer till mig när jag står i en provhytt.


Tack för maten!

Igår åkte jag in till stan och lunchade med Mallan. Hon bjöd på en härlig buffé högst upp i arbetets museum. Det var väldigt gott och trevligt! Jag hade planerat en shoppingrunda men fick åka hem på en akut massagetid. Hade/har så ont i ryggen. Idag har jag ännu ondare av allt masserande men det ska nog bli bättre framöver.

Två tunga stenar har idag fallit från mina axlar. Det är så skönt när man tar tag i jobbiga saker samt när situationer löser sig. Nu tar jag helg!


Jobb

Idag gjorde jag frukosten på hotellet. Bara för att jag visste att klockan skulle ringa 04.55 så vaknade jag 01.00 och kunde inte somna om. Det kröp i hela kroppen. Vände och vred 1 h, gick sedan upp till köket och åt upp en mango i mörkret. Klunkade även i mig massa mjölk. Passade på att stretcha musklerna och tänkte att krypet skulle försvinna. Lyssnade på radio i lurarna och låg väl vaken någon timme till. Suck vad typiskt. Nu är jag lite mör!


Dags att bju' igen!

För en tid sedan blev jag bjuden på en härlig middag med Linn och Jenny i Åby. Nu blev det dags för mig att bjuda igen. Jag lagade paella som blev väldigt god! Det var väldigt trevligt! Vi satt ute till kvart i elva med tända ljus och drack thé.


RSS 2.0