Gravid- och bebissnack

I onsdags var jag hos barnmorskan. Magen hade växt 5 cm på 5 veckor, jag hade gått upp X-antal kilo :/
Fick höra hjärtljuden som vanligt, vilket är så mysigt. Idag går jag in i vecka 31.
Jag erkände om mina dåliga matvanor, att jag äter mängder med chokladbollar varje dag. Då sa hon: Låt bli att baka chokladbollar och köp något gott matbröd istället!
Hmmm bröd? Det är ju inte direkt bra att äta! Hon rekommenderade även fruktsallad med något smaksatt bubbelvatten till. Hon kan inte ha haft några cravings när hon var gravid- vill kroppen ha chokladbollar så finns det inget som kan stoppa den!! 
 
På em stack Karin och jag till smultronstället, man måste ju bara dit minst 1 gång per sommar.
På kvällen hade jag kära Jennie på besök. Vi åt kött, stekt potatis och kantarellsås på uteplatsen. Lite senare flyttade vi in till soffan med thé och chokladboll. Vi har inte setts på hela sommaren så det var jättemysigt.
 
Här är alla bebiskläder vi har köpt och fått: 
De flesta har neutrala färger men det sticker ju ut något rosa och blått här och där. Måste ju helgardera sig :p
Man har ju ingen aning om hur mycket man behöver men jag tänker vi nog kommer långt på detta. Ni som har erfarenhet kan ju gärna kommentera! ;) (Det som jag vet fattas är strumpor/sockor)
 
Igår åkt jag och Karin till Viberga och handla, det är ju bra mycket roligare att handla med någon än själv. På kvällen hade jag och Jörgensson kvällsmys med massa gott på uteplatsen.
 
Ikväll ska vi äta kräftor :)
 
Imorgon blir det grill i sommarstugan :)
 
Trevlig helg alla!
 
 

Kommentarer
Postat av: kominken

Ähh, ät dina chokladbollar, de försvinner sen.

Min uppfattning är att det behövs mindre kläder än man tror. Dels eftersom jag tvättar en maskin typ varje dag och så väljer jag alltid favoriterna först. Jag gillar omlottbodies, eftersom man inte behöver dra dem över huvudet. Mina kids har alltid sparkat av sig strumporna så jag gillar byxor med fot. Om man har en varm åkpåse behöver man inte ha någon tjock vinteroverall på lillbebisen. Men får man en kräkbebis kan det vara skönt med lite mer kläder, så man inte behöver tvätta heela tiden.

Och grattis! Nu är det snart bara slutspurten kvar!

2012-08-17 @ 20:57:18
URL: http://kominken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0